Rólunk

Professzionalizmus
Professzionális, tapasztalt segítséget nyújtunk a könyvelés minden területén, mégpedig közvetlen és egyben közérthető stílusban, hiszen az ügyfél nálunk családtag 🙂
Gyorsaság
Az idő pénz, így mi a lehető leghatékonyabb és költségkímélőbb módon megközelítve a feladatokat, a lehető leggyorsabban végezzük el a ránk bízott munkát, megőrizve annak minőségét
Megbízhatóság
Fontos, hogy az ember, akár a családjában vagy a barátaiban, úgy a munkatársaiban is megbízható partnerre leljen. Ezek pedig mi volnánk! 🙂

Kik vagyunk?

Hitvallásunk szerint fontos a kölcsönös szimpátia, bizalom, és az őszinteség. Olyan ez, mint egy jól működő házasság.
Fontos megérteni, hogy a könyvelő egy vállalkozás életében nem a szükséges rossz, és nem is egy plusz fizetni való teher, még csak nem is törvényszerűen nagyon drága.

Úgy válassz könyvelőt, mint egy jó szeretőt! Ne csak egy dologhoz értsen, hanem lehetőség szerint minden olyan területen képzett legyen, mely a vállalkozásod sikeres működéséhez elengedhetetlen. Vagy legalábbis hajlandó legyen tanulni veled együtt a kölcsönös, hosszútávú együttműködés reményében.

Ehhez te is fontos vagy, nélküled nem sikerülhet.

Ha „ két perc alatt készen vagy vele, mert csak egy gombnyomás, ezért legyen már olcsó”, akkor nem egymást keressük. Ezzel a hozzáállással a saját munkádat sem tiszteled, így nem tudunk segíteni.

Ha komolyan veszed magad, és a vállalkozásodat, ha ebből szeretnéd a saját és családod jólétét megalapozni, akkor szívesen tartunk veled a rögös úton. Támogató barátként fogjuk a kezed, aki őrzi a titkaidat, veled sír a nehéz időkben, és veled nevet minden apró butaságon, ötleteket, tanácsot adva, ha elakadnál.

Azért mi sem vagyunk Jedy-k, és varázsgömbbel sem rendelkezünk. Van viszont több, mint 20 év tapasztalatunk a szakmában, jó néhány szakmailag magasan kvalifikált kollégánk, akik lesik minden szavadat. Mivel mi is csak emberek vagyunk, nagy összegű felelősségbiztosítással is rendelkezünk. Ha valamit elrontunk ( mert ez is előfordulhat ), vállaljuk a felelősséget, és a hibánk következményét.

Igazából mi nem „ csak „ egy könyvelő iroda vagyunk, hanem egy olyan szolgáltató vállalkozás, ahol a kollégák azért dolgoznak, hogy az ügyfelek valóban sikeresek legyenek. A mi érdekünk is, hogy elérd a célod, amiért vállalkozó lettél. Profilunknak a könyvelés csak egy kicsi, de egyáltalán nem elhanyagolható része.

Lazák, fiatalosak, mindig vidámak vagyunk ( akkor is, ha nem ), egy bohókás csapat, akik komoly szakmai háttérrel, rengeteg tapasztalattal veled, érted dolgoznak.

Nálunk nem divat a magázódás, valahogy törik bele a nyelvünk, ennek ellenére tiszteljük egymást, elismerjük a tudást, csak lazábban kommunikálunk. Beszélünk magyarul, angolul, németül.

Emberek vagyunk mi is, néha fáradtak, néha nyűgösek, de ebből te semmit nem fogsz tapasztalni. Viszont nekünk is van családunk, és néha pihenésre is szükségünk van, de te ekkor sem fogsz hiányt szenvedni a segítségünket illetően.

Mi sem tudunk ám mindent, nincs törvénykönyv a fejünk helyén. Éppen ezért ne lepődj meg, ha egy kérdésedre azt a választ kapod: „ utána kell néznem”. Ami annyit jelent, hogy az általad felvetett problémát minden létező irányból körbejárjuk, adószakértővel konzultálunk, és utána kapod meg a végleges választ, pár órán belül.

Nem minket keresel, ha egy bólogató pincsit szeretnél. Mi vitatkozunk, érvelünk, és alá is támasztjuk véleményünket, melyek az esetek 99,9%-ban NAV-állóak.

Könyvelőirodánk nem csak Budapesten és vonzáskörzetében, hanem az ország egész területén széleskörű szolgáltatásokkal áll rendelkezésére.

Szolgáltatásaink, többek között:

– Könyvelés

– Bérszámfejtés és munkaügyek

– Könyvvizsgálat

– Adótanácsadás

– Adóhatósági vizsgálatok

– Cégjogi eljárások

– Székhely szolgáltatás

– Pályázat írás

– Projekt management

– Oktatás

– Könyvelői futár szolgáltatás

– Grafika és design

– Marketing

– Web programozás

Munkatársaink rendszeresen képzik magukat, hogy mindig naprakész tudással tudják kiszolgálni partnereinket. Nálunk alapkövetelmény, hogy tisztában legyünk a legújabb jogszabályokkal.

A könyvelőiroda szolgáltatási köre kifejezetten széles. Munkatársaink számos területen szereztek már tapasztalatot.

Az Ön ügyeit mindig a témában legjártasabb szakértő fogja intézni, így nyugodt lehet, hiszen pénzügyeit jó kezekben tudhatja.

Irodánk nagy összegű felelősség biztosítással is rendelkezik!

Ugorj be Hozzánk!