Munkatársaink

Kikkel dolgozunk?

Igazából mi nem „ csak „ egy könyvelő iroda vagyunk, hanem egy olyan szolgáltató vállalkozás, ahol a kollégák azért dolgoznak, hogy az ügyfelek valóban sikeresek legyenek. A mi érdekünk is, hogy elérd a célod, amiért vállalkozó lettél. Profilunknak a könyvelés csak egy kicsi, de egyáltalán nem elhanyagolható része.

Lazák, fiatalosak, mindig vidámak vagyunk ( akkor is, ha nem ), egy bohókás csapat, akik komoly szakmai háttérrel, rengeteg tapasztalattal veled, érted dolgoznak.

Nálunk nem divat a magázódás, valahogy törik bele a nyelvünk, ennek ellenére tiszteljük egymást, elismerjük a tudást, csak lazábban kommunikálunk. Beszélünk magyarul, angolul, németül.

Gaál Diána Zsuzsanna
Marketing menedzser
Budapest

Mindig is a kereskedelemben dolgoztam valahol. Végig jártam az összes lépcsőfokát. Eladóként, üzletvezetőként. Promóterkedtem és területi képviselő is voltam. Mindez, talán logikusan hozta, hogy a marketing felé vettem az irányt.

Taschner Ágnes
Grafikus/Designer
Budapest

Taschner Ági vagyok, grafikus és designer. ? Imádom a munkámat, és ehhez mérten mindig törekszem a legtöbbet kihozni egy adott projektből, a lehető legtökéletesebben elkészíteni azt, mégpedig a megrendelő igényeihez, lehetőségeihez és elképzeléseihez mérten.

Almási Angéla
Generali biztosítási partner
Budapest

Biztosítási partnerünkön keresztül irodánkban intézheted céged, és családod biztosításait, megtakarításait. Nem kell mást tenned, csak jelezni felénk igényedet, és az általad megjelölt időpontban irodánkban szerződhetsz az általad kért szolgáltatásokra.

Homokiné Kósa Katalin
Közgazdász
Budapest

A Hedwig Consulting Kft. közgazdászaként, a Nazgulion Kft. társirodájában, Tivadaron dolgozom. EUS pályázati tanácsadóként és bérszámfejtőként tevékenykedem. Szakmai tapasztalatommal nem
csupán a megyében, hanem országosan állok a vállalkozások, és magánszemélyek, őstermelők, családi gazdaságok rendelkezésére.

Bagi Magdolna
Pénzügyi és számviteli ügyintéző
Budapest

Szeretem a munkámban a kihívásokat, a folyamatos változást, pörgést. Több mint 20 éve kiemelt szerepet tölt be a szakmai életemben az ügyfélközpontúság, így nem okoz gondot számomra az ügyfelekkel való kapcsolattartás. Az elmúlt néhány év során pénzügyi-adminisztratív területen dolgoztam.

Dányádi Andrea
Mérlegképes könyvelő/EU-s pályázatíró
Budapest

Mottóm: „Több, mint könyvelő!”, amely elhivatottságomat és az ügyfeleinkhez való
hozzáállásomat is tükrözi. Tapasztalataim szerint egy-egy vállalkozásnak, legyen az
egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos a mindennapos tevékenységei mellett nincs kellő
ideje, hogy a vállalkozását érintő valamennyi területen tájékozott legyen. Ez különösen
igaz, ha az adott vállalkozás pályázati támogatásból kíván fejlesztéseket megvalósítani.

Póti-Varga Mariann
Irodavezető/Projektmenedzser
Budapest

Irodavezetőként és projekt menedzserként is imádom a szakmámat 🙂 Akár egy nagy családban, otthon érzem magam, és ezt az érzést és biztonságot igyekszem nyújtani nem csak kollégáimnak, de ügyfeleinknek is.

Varga Tamás
Tulajdonos/Könyvelő futár
Budapest

Tulajdonosként igyekszem a munkánk és szolgáltatásaink nem csupán szakmai, de emberi oldalát is szem előtt tartani, hiszen akkor lehetünk elégedettek, ha ügyfeleink elégedettek, így ez a legfontosabb szempont. Ezt az elvet vallom könyvelő futárként is, hiszen minden szolgáltatásnak ez a legesszenciálisabb alapja. 🙂

Szentes-Naszódi Adrienn
Pénzügyek és adminisztáció
Budapest

A könyvelés és a pénzügyek számomra nem csupán egy szakma. Élvezettel csinálom, és örömet okoz a kollégákkal való közös munka, nem is beszélve az ügyfelekről, akikkel családias hangulatban, jókedvűen tudunk együtt munkálkodni vállalkozásuk sikerén. 🙂