Könyvelés és bérszámfejtés

Professzionalizmus
Professzionális, tapasztalt segítséget nyújtunk a könyvelés minden területén, mégpedig közvetlen és egyben közérthető stílusban, hiszen az ügyfél nálunk családtag. 🙂
Gyorsaság
Az idő pénz, így mi a lehető leghatékonyabb és költségkímélőbb módon megközelítve a feladatokat, a lehető leggyorsabban végezzük el a ránk bízott munkát, megőrizve annak minőségét.
Megbízhatóság
Fontos, hogy az ember, akár a családjában vagy a barátaiban, úgy a munkatársaiban is megbízható partnerre leljen. Ezek pedig mi volnánk! 🙂

Hogy maradjon idő arra, ami fontos

Tapasztalataink szerint ez a mumus a legtöbb vállalkozó számára. Vagy azért, mert még nincs gyakorlata a vállalkozás működésével kapcsolatban, vagy azért, mert az árnyoldalait is megtapasztalta egy nem éppen a helyzet magaslatán lévő könyvelő oldalán. Nehéz megtalálni a megbízható szakmai segítséget. Mi ezért vagyunk, ezért tanulunk és dolgozunk nap mint nap, hogy az ügyfeleink biztonságban tudják vállalkozásuk adóügyeit. Ahogy próbáltunk összegyűjteni minden olyan szolgáltatást, amire egy vállalkozónak a sikeres működéshez szüksége lehet, így a könyvelés, és bérszámfejtés terén is igyekszünk a maximumot nyújtani. Irodánkban a könyvelés, és bérszámfejtés nem csak az adatok rögzítésében, és az abból készülő bevallások összeállításában merül ki. Itt is törekszünk a komplex szolgáltatásra, a megfelelő tájékoztatásra, a gyors, és precíz munkavégzésre, és nem utolsó sorban a diszkrécióra.
Ha már van rossz tapasztalatod a könyvelőkkel kapcsolatban, akkor keress minket, hogy eloszlathassuk a szakmánkkal és az adózással kapcsolatos ellenérzéseidet, ha még nincs, akkor pedig azért fordulj hozzánk, hogy ne is legyen!

Teljes körű könyvelés

A teljes körű könyvelés keretében rengeteg feladatot ellátunk. Ránk bízhatja a könyvelést, a bérszámfejtést, valamint adózási tanácsokat is nyújtunk Önnek. Odafigyelünk rá, hogy minden ügyfelünk számára az igényeinek leginkább megfelelő szolgáltatást nyújtsuk. Tekintettel vagyunk kényelmére: A könyvelési anyagokat elhozhatjuk személyesen, de postázhatja az iroda címére vagy elektronikusan is elküldheti nekünk, sőt lehetősége van arra is, hogy kollégánk az Ön telephelyén, a bizonylatok elszállítása nélkül készítse el könyvelését. Az eredményeket folyamatosan küldjük ügyfeleinknek, az általuk meghatározott módon, és időközönként.

Ha nem elégedett jelenlegi könyvelőjével vagy a könyvelőiroda szolgáltatásaival, nem kell megvárnia, hogy lezáruljon a gazdasági év, évközben is egyszerűen válthat könyvelőt. Válasszon minket, és könyvelését felülvizsgáljuk, illetve az esetleges hibákat kijavítjuk. Ha nem szeretne továbbra is attól rettegni, hogy könyvelője tévedése miatt többmilliós bírságot kap, váltson most!

Jól ismerjük a különféle adózási formákat, kiválasztjuk a cége számára legkedvezőbbet. A nemrégiben bevezetett kisadózó vállalkozások tételes adója, vagyis a KATA igazán népszerűvé vált az elmúlt években. Egyszerű módot kínál a járulékok megfizetésére, ám érdemes tisztában lennie a vonatkozó szabályokkal. A hibák elkerülése érdekében jobb, ha könyvelését profikra bízza.

Teljes körű könyvelés az alábbiakra terjed ki:

·       Kialakítjuk könyvelési rendszerét, illetve felmérjük a már meglévőt, és javaslatokat teszünk annak javítására. Az induló vállalkozások számára elkészítjük a szükséges szabályzatokat.

·       Ellátjuk a könyveléshez kapcsolódó napi rendszerességgel felmerülő feladatokat.

·       Adótanácsadást nyújtunk a napi dolgokban.

·       Elvégezzük a bérszámfejtést.

·       Képviseljük cégét a NAV, önkormányzat, és egyéb hatóságok előtt.

·       Kezeljük számláit és bizonylatait, házi pénztárát.

·       Elkészítjük és benyújtjuk a kötelező adóbevallásokat.

·       Elvégezzük a havi és az éves zárásokat.

·       Felkészítjük az éves könyvvizsgálatra.

·       Folyamatosan kapcsolatot tartunk Önnel.

Bér-, TB,- és munkaügyi feladatok

Munkáltatói kötelezettségként a bérszámfejtés és a TB ügyintézés nagy terhet róhat a cégekre. A kisebb vállalkozások számára egyenesen pazarlás lenne főállásban foglalkoztatni egy szakembert ezen feladatok ellátására. Szervezze ki a bérszámfejtést! Ha a könyvelőiroda munkatársaira bízza a feladatot, megszabadul az adminisztrációtól, és biztos lehet abban, hogy hozzáértő szakemberek intézik el Ön helyett.

Az Ön által küldött adatok alapján elvégezzük a bérszámfejtéshez kapcsolódó feladatokat, vezetjük a munkaügyi nyilvántartást, nyomon követjük a különféle járulékokat, adókat, valamint előlegeket. Természetesen az adatszolgáltatási kötelezettségeknek is eleget teszünk, minden szükséges információt megküldünk a NAV-nak, a KSH-nak, illetve a nyugdíjbiztosítónak.

Ezen felül könnyen érthető, átltható formában megosztjuk Önnel az összes, ezzel kapcsolatos adatot. Hó elején az Ön által küldött adatok alapján, bérszámfejtés elkészítését követően küldjük Önnek az aktuális adóterhek utalásának részletezését.

TB ügyintézés

Elintézünk minden szükséges tennivalót, Önnek már nem kell semmiféle adminisztrációval foglalkoznia. A családtámogatási ellátásokhoz és keresőképtelenséghez kapcsolódó adminisztrációt ugyanúgy elvégezzük, mint a kötelező adatszolgáltatást. Elkészítjük továbbá a negyedéves és éves jelentéseket. A könyvelőiroda a visszaigénylésekkel kapcsolatban is intézkedik.

Fordulj bátran munkatársainkhoz!