Adótanácsadás

Professzionalizmus
Professzionális, tapasztalt segítséget nyújtunk a könyvelés minden területén, mégpedig közvetlen és egyben közérthető stílusban, hiszen az ügyfél nálunk családtag. 🙂
Gyorsaság
Az idő pénz, így mi a lehető leghatékonyabb és költségkímélőbb módon megközelítve a feladatokat, a lehető leggyorsabban végezzük el a ránk bízott munkát, megőrizve annak minőségét
Megbízhatóság
Fontos, hogy az ember, akár a családjában vagy a barátaiban, úgy a munkatársaiban is megbízható partnerre leljen. Ezek pedig mi volnánk! 🙂

Hogy minden simán menjen

Vállalkozás indításán gondolkodsz, de az adójogi szabályokból egy kukkot sem értesz? Nem aggódj, ezzel nem vagy egyedül! Nem tudod, mi lenne a megfelelő vállalkozási forma, ami passzol a tevékenységedhez? Nem akarsz kezdő vállalkozóként vagyonokat fizetni az adóhivatalnak? Vagy régóta működő cégedben egyre nagyobb az adóteher? Fordulj hozzánk bizalommal! Adótanácsadás alkalmával átbeszélünk minden lehetséges megoldást, és veled egyetértésben kiválasztjuk a számodra legkedvezőbbet.
Ha már működő cégedben lenne szükséged az adózásod megreformálása, vagy problémáid merültek fel az adóhivatallal, amire nem találod a megoldást, egy adótervezés, adótanácsadás segíthet. Nagy valószínűséggel találunk megoldást a problémáidra. Szakképzett kollégáink vállalják az adóhivatalok előtti képviseletedet is.

Adótanácsadás​

​Adószakértő általi segítség nyújtást szeretne igénybe venni, hogy tájékozódni tudjon az adózás szabályairól? A sok adózási szabály és rendelkezés között nem igazodik el, nem biztos benne, hogy pontosan, megfelelően értelmezte a adójogszabályokat? Akkor vegye igénybe Adótanácsadásunkat. Tanácsadási szolgáltatásunkat nem csak adószakértői szempontból veheti igénybe, hanem a tanácsadás általános formáját is. Melynek segítségével például tájékozódhat arról, hogyan is kell egy vállalkozást megalapítani, milyen szabályokat kell betartani? Milyen vállalkozási forma a megfelelő az ön számára?

A sikeres üzleti életben mindenkinek okozhat problémát a folyamatosan változó adótörvényeknek való pontos és hatékony megfelelés. Cégünk adótanácsadási szolgáltatásának keretein belül, szakképzett kollégáink segítik ügyfeleinket abban, hogy az általuk végrehajtott ügyletek adókövetkezményivel tisztában legyenek.

Szolgáltatásunkkal ügyfeleink a legoptimálisabb adóterhekkel hajthatják végre ügyleteiket. Mi levesszük válláról az adózási, könyvelési, bérszámfejtési feladatok terheit, hogy csak saját feladatik teljesítésére összpontosíthassanak. Akár társasági adóról, általános forgalmi adóról, személyi jövedelemadóról, illetve egyéb adókról, járulékokról legyen szó, munkatársaink komplex módon áttekintik az egyes ügyleteket és valamennyi adózási és adóval kapcsolatos adminisztrációs kötelezettségét megállapítják.. Tanácsadóink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére adóhatósági revíziókkal és önrevíziókkal, hatósági állásfoglalásokkal, valamint jogorvoslati eljárásokkal kapcsolatos kérdésekben. Az adórevíziós tevékenységünk ügyfeleink múltbeli tevékenységének ellenőrzését jelenti az adózás területén. Magában foglalja az adózó nyilvántartási, bevallási és befizetési kötelezettségei teljesítésének ellenőrzését legfeljebb öt évre visszamenőleg. Az ellenőrzés nemcsak a hiányokra terjed ki, hanem a többletekre is. Metodikája a NAV eljárásával szinte azonos, azzal a különbséggel, hogy ügyfelünk által meghatározott, és a helyi adottságokra tekintettel a “problémás” területeken tételes ellenőrzést is végzünk.

Elvégezzük cége teljes adminisztrációs átvilágítását, miután hasznos tanácsokkal látjuk el az elektronikus számlázással, elektronikus archiválással és elektronikus áfa-bevallással kapcsolatban.

Vedd fel a kapcsolatot tanácsadónkkal