Ügyvédi szolgáltatások

Professzionalizmus
Professzionális, tapasztalt segítséget nyújtunk a könyvelés minden területén, mégpedig közvetlen és egyben közérthető stílusban, hiszen az ügyfél nálunk családtag 🙂
Gyorsaság
Az idő pénz, így mi a lehető leghatékonyabb és költségkímélőbb módon megközelítve a feladatokat, a lehető leggyorsabban végezzük el a ránk bízott munkát, megőrizve annak minőségét.
Megbízhatóság
Fontos, hogy az ember, akár a családjában vagy a barátaiban, úgy a munkatársaiban is megbízható partnerre leljen. Ezek pedig mi volnánk! 🙂

Hogy minden nehézséget megoldhass

Fontosnak tartjuk, hogy amennyire csak lehet, megkönnyítsük ügyfeleink munkáját és vállalkozói létüket azzal, hogy a lehető legtöbb területen nyújtunk segítséget. Így természetesen, a könyvelői szolgáltatásokon kívül széles körű ügyvédi szolgáltatással is támogatjuk a cégtulajdonosok, vállalkozók munkáját, megkönnyítve ezzel a mindennapokat, legyen szó cégalapításról, cégmódosításról, cég vagy ingatlan adás-vételről, vagy jogi képviseletről. Hiszen így ahelyett, hogy több helyre kellene rohangálni ügyet intézni, mindent egy helyen megtalálnak, ezáltal energiát, pénzt és időt spórolva. Ezeket mindenki jobban szereti saját maga beosztani, mi pedig ezt tesszük lehetővé ügyvédi szolgáltatásainkkal.

Bátran tudjuk ajánlani cégünk ügyvédeit, akikkel hosszú évek óta működünk együtt, legyen szó cégalapításról, cég adás-vételről, szerződések kötéséről, ingatlanokkal kapcsolatos ügyletekről, egyéb jogi képviseletről peres, és egyéb ügyek kapcsán. Ha egy ( vagy több ) jó ügyvédre van szükséged, akkor is keress minket bátran.

Elérhetőségeink